Radio Flyer

Radio Flyer je Američkaradio-flyer-3 kompanija koja se bavi proizvodnjom igračaka, a najpoznatija je po njihovom crvenom vagonu. Također, kompanija proizvodi i skutere, tricikle, bicikle, konje i ostale igračke koja koriste kao prijevozna sredstva. Neovisno o dobi vašeg djeteta, Radio Flyer nudi igračke za svaku dob vašeg djeteta, pa tako za najmlađe nudi razne konjiće koje mogu jahati, a za one najstarije razne modele bicikala. Sjedištem u Chicagu ova tvrtka osnovana je 1917. godine od strane Antonia Pasina, što znači da su na tržištu već gotovo 100 godina što garantira njihovu kvalitetu. Kroz povijest ova kompanija nekoliko puta je mijenjala imena, od početnog „Liberty Coaster Company“, do prethodnika današnjeg imena „Radio Steel & Manufacturing“.

Radio Flyer vagon

Prvi vagon ove kompanije napravljen je 1923. godine i bio je napravljen od drva, tek 2002. godine kompanija započinje proizvodnju plastičnih i metalnih vagona. Osim različitih materijala, tijekom godina Radio Flyer proizvodio je različite dizajne i stilove vagona, te razne boje (iako je crveni vagon najpoznatiji).
radio-flyer-2

Ostali poznati Radio Flyer proizvodi

Među najpoznatijim proizvodima Radio Flyer kompanije također se nalaze Radio Flyer 3 u 1 kolica i Big Flyer tricikl. Za one najmlađe, djecu do 3 godine preporučuju se 3 u 1 kolica koja se bez ikakvih dodatnih alata mogu transformirati u hodalice, kolica za vožnju ili pak kolica za prijevoz nekakvih drugih igračaka. Za one malo veće tu je poznati Radio Flyer vagon koji je u potpunosti namijenjen za samostalno rukovanje djece te nema nikakvih oštrih rubova ili dijelova na kojima bi se vaša djeca mogla ozlijediti. Ova prikolica preporučuje se za upotrebu djeci starijoj od godine i pol. Za one najstarije tu je Big Flyer tricikl koji je napravljen u stilu bajkerskim motora i koji osim elegantnog dizajna ima podesivo sjedalo koje vašem djetetu pruža nevjerojatnu udobnost. On je namijenjen za djecu od 3 do 7 godina. A to je doba kad iz tricikla djete može preči i na dječji bicikl.

radio-flyer-1
Samim time što je na tržištu već gotovo 100 godina, Radio Flyer kompanija pokazuje svoju kvalitetu i već je poznato ime u cijelom svijetu. Nudi razne igračke za svaku dob vašeg djeteta, te proizvode koji su u potpunosti namijenjeni samostalnim rukovanjem djece bez mogućnosti povreda.

Još jedan od odličnih proizvodžača igračaka je sigurno BigJigs o kojem možete prećitati više.

Loading Facebook Comments ...