BigJigs igračke pomažu u kreativnom razvoju djece

BigJigs tvrtku su 1985.g. osnovali bračni par, oboje učitelji po struci, koji su osim ljubavi jedno prema drugome tu ljubav prenijeli i na drvene igračke čija je proizvodnja započela u garaži njihove kuće. Svojim rukama su izrađivali igračku po igračku te ih prodavali na lokalnim sajmovima i manjim trgovinama jer su željeli pružiti djeci proizvod koji kroz zabavu, istraživanje i učenje zbog svoje kvalitete ostaju dio njihovih života dugi niz godina.

Danas, to je još uvijek obiteljska tvrtka čiji su temelji još uvijek kreativnost i mašta. Timu su se pridružili i njihovi sinovi te proširili proizvodnju. Proizvode više od 1500 proizvoda visoke kvalitete, kao što je poznata željeznička pruga, lutkice, igračke za igre na otvorenom te razne slagalice.

bigjigs-5

Željeznica

Posebnost BigJigs igračaka je u tome što je svaki dio zaseban, napravljen da privlači pažnju i maštu djeteta. Tako se na primjer svaki dio željeznice može kupiti zasebno te igra može započeti sa samo par dijelova. Od osnovnih ravnih i uvinutih tračnica koje dolaze u 14 i 21 cm veličine do različitih križišta i skretnica. Tome se lako dodaju dodatni dijelovi za više razina, ovisno o željama. Posebno su zanimljive šarene električne lokomotive koje su savršeno oblikovane za malene ručice te veliki izbor vagona, kako bi se udovoljilo bezgraničnoj dječjoj mašti. Igri se mogu pridružiti i različita parkirališta, autopraone, nadzemne željezničke postaje, rudnici, vijadukti i tuneli te mali stolovi za željeznice kako bi djeci igra bila udobnija. Djeca su jako dobro prihvatila vagone sa abecedom, gdje se lako, slagžući magnetski povezane vagone, slažu prve riječi i bez problema, kroz igru, uče sva slova.

bigjigs-2

Igračke namijenjene posebno dječacima i djevojčicama

Osim željeznica, proizvode se i autići, malene ceste, dizalice i parkirališta za naše male vozače. Šarelinu boja lako se pridružuju i drveća i prometna signalizacija dajući igri poseban šarm i dozu stvarnosti koju samo mnogobroji detalji mogu pružiti.

bigjigs-6

Za one djevojčice ,koje u želji da što više oponašaju svoje mame rano pokažu želju za kuhanjem, u ponudi je razno voće i povrće za rezanje, kolači od drveta koje se rastavljaju u više dijelova i šarene rođendanske torte sa svječicama. Tu su još i šareni magneti, setovi za čajanke sa pregačama te prekrasne kučice sa namještajem i figuricama, različitih dimenzija.

U šarenilu boja i ponude koje nude BigJigs igračke djeca će uživati, a roditelji će odmah prepoznati posebnost i kvalitetu ovih igračaka te će biti sigurni da su svome djetetu pružili samo najbolje za igru i razvoj.

Prečitajte više o trvtki Radio Flyer koja isto radi igračke za igre na otvorenom.

Loading Facebook Comments ...