Za vašu i tuđu sigurnost brinu uređaji za video nadzor

U svakoj kući, stanu, poslovnom objektu, kancelariji i radionici, sigurnost je vrlo visoko na listi prioriteta. Posebno u većim gradovima, ali u posljednje vrijeme i u manjim mjestima, preporuča se nabaviti različite kamere za video nadzor. 

Uz pomoć njih, smanjujete nepotreban strah, povećavate nivo zaštite sebe i posjeda, kao i udobnosti, ali i otežavate bijeg potencijalnim lopovima. Kamere za video nadzor tu su kako bi se izbjegle nepotrebne neugodne situacije, a nekada i sam pogled i osvješćivanje da one postoje mogu spriječiti kriminalno djelo. 

Kako izabrati najbolje kamere za video nadzor 

Prilikom izbora najboljih kamera za video nadzor, najprije je potrebno razmisliti o njihovoj:

  •  Namjeni
  •  Svrhi
  •  Mjestu postavljanja

Postoje različite vrste, ovisno o tome jesu li namijenjene kako bi nadzirale unutrašnje prostorije ili pak okolinu kuće, stana ili nekog drugog objekta. Kada izaberete idealni model, on kontrolira razne kutke prostora koji želite nadzirati. Prilikom kupnje, važno je voditi računa o kapacitetu, rezoluciji, povezivanju i senzorima koje ima kamera za video nadzor, ali i o objektivu, kutu vidljivosti i težini. 

Kamere za video nadzor davaju uvid u sve što se događa
Sigurnost je vrlo visoko na listi prioriteta u svakoj kući, stanu, poslovnom objektu, kancelariji i radionici. Kamere za video nadzor tu su kako bi se izbjegle nepotrebne neugodne situacije

Modeli za nadziranje sa zvukom

Kamere za video nadzor sa zvukom dizajnirane su kako vi vam 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, davale uvid u sve što se događa u bilo kojoj prostoriji. Njima možete upravljati uz pomoć mobilnog uređaja te ih koristiti u različite svrhe. 

Ovakav model idealan je za ugradnju u dječju sobu jer ima ugrađen zvučnik i mikrofon te iz daljine možete komunicirati s djecom, a i ona s vama. Ima ugrađene i senzore, tako da ćete putem mobilne aplikacije biti obavješteni svaki put kada kamera otkrije kretanje. 

Lažne kamere za video nadzor

Svoj dom možete osigurati i uz pomoć lažnih kamera za video nadzor. To su vjerodostojne kopije pravih nadzornih kamera te ih je gotovo nemoguće razlikovati od pravih. Uz to, možete ih nabaviti po značajno nižoj cijeni. 

Pregled lažne kamere za video nadzor

Naravno, uz pomoć njih nećete moći kontrolirati prostor, ali nekada je samo njihovo postojanje dovoljno da se kriminalac predomisli o odustane od krađe ili provale. One na prvi pogled izgledaju gotovo identične kao i prave, neki modeli čak imaju i određeno svjetlo koje simulira rad takvog identičnog stvarnog uređaja. Iako vam se možda na prvu čini da od njih neće biti nikakve koristi, one bi vas mogle spasiti od raznih neugodnih situacija.

Loading Facebook Comments ...