Powerbank je odličan poslovni poklon

U današnje vrijeme kada su mobiteli postali naši svakodnevni partneri i možemo ih slobodno nazvati ključnim uređajima naše svakodnevice, problem kod mnogih ljudi se javlja kod cijelodnevnih putovanja i nemogućnosti punjenja uređaja.  

Nedostatak baterije posebno je izražen kod starih uređaja i starih baterije koje se brže troše. Zbog toga, kako biste bili sigurni da nećete ostati bez baterije i kako bi mogli napuniti mobitel na putovanju pomoći će vam powerbank baterija ili prijenosna baterija za mobitel.

Powerbank ne mora nužno biti za mobitel, već može puniti i razne druge elektroničke uređaje, a kroz ovaj tekst uputit ćemo vas kako odabrati kvalitetan i što znače oznake na njemu.

Prijenosna baterija za mobitel

Prijenosna baterija za mobitel od iznimne je značajnosti u današnje vrijeme kada smo povezani s internetom i neophodno je da budemo konstantno prisutni na njemu. Bilo da se radi odgovaranju na email ili javljaju na važan poziv, naš mobitel mora imati baterije.  

Powerbank baterija
Powerbank može biti i poslovni poklon

Powerbank za mobitel omogućit će vam da punite svoj uređaj gdje god se nalazili i bez obzira na to imate li pored sebe utičnicu. Upravo zbog toga predstavlja odličan poslovni poklon za vaše partnere i poslovne ljude, jer upravo njima je od iznimne važnosti da je mobitel uvijek uključen.

Odabir powerbanka

Kada kupujete power bank veoma je važno da osim samog izgleda obratite pozornost i na njegove funkcije. Prva i glavna stvar koju morate gledati je koliki je njegov kapacitet. On je na uređaju izražen u miliamper satima, a to označava koliko može pohraniti energije za punjenje vašeg mobitela. Uzmimo za primjer da vi imate mobitel kapaciteta baterije 2000mAh. To znači da će powerbank baterija za mobitel kapaciteta 5.000 mAh moći napuniti vas mobitel dva i pol puta od 0 do 100%.

Video: Najbolji powerbanki 2020. – Top 5 punjača za iPhone, Android i prijenosna računala!

Osim toga, veoma je važno da obratite pažnju na to podržava li powerbank funkcije brzog punjenja. Današnji mobiteli koji su nove generacije mogu se napuniti veoma brzo, a u slučaju da prijenosna baterija ne može otpuštati toliko količinu energije, punit će ih veoma sporo. 

Neke prijenosne baterije imaju funkcije da pune dva mobitela istovremeno ili pak da pune mobitel bežičnim putem.

Power bank kao poslovni poklon

Ako darujete svoje partnere ili suradnike, neophodno je da ih poklonom “oborite s nogu”. To ćete zasigurno učiniti powerbank uređajem, jer je on iznimno koristan i nije dosadan kao razne kemijske olovke, upaljači ili ostali standardni pokloni koje poklanjaju razne firme. 

Postoji mogućnost i da na powerbank za mobitel gravirate logo ili slogan vaše firme te tako dodatno iskoristite ovaj koristan i inovativan.

Loading Facebook Comments ...