Wibo Lovely i Pink Panda vole se javno

Pink Panda, jedan od najpoznatijih web shopova na našim prostorima surađuje s mnogo kompanija kojima su kvaliteta i inovativnost zajednički nazivnici.

Jedna od tih kompanija je i Wibo, poljska obiteljska kompanija nastala 1989. godine. Wibo je vlasnik dva brenda, među kojima se posebno ističe Wibo Lovely.

Lovely je brend koji je zaista pokazao kolika je kreativnost Wibo kompanije i čemu ona teži te je vrlo brzo postao jedan od najprodavanijih brendova u Europi. Posebno namijenjen mlađim generacijama brend je brzo zadobio mnogo poklonika.

Uzmi Wibo Lovely i probudi strast

Lovely proizvodi su posebno zanimljivi ljubiteljima kozmetike jer su jako kvalitetni i napravljeni po izuzetno visokim standardima dok su istovremeno cjenovno povoljni.

Ponuda Lovely kozmetike
Lovely Sculpting Powder

Ovo je i bio jedan od glavnih motiva kompanije koja je htjela povećati pristupačnost vrhunske kozmetike svim naraštajima i svim korisnicima. 

Lovely kozmetika

Iako je Wibo je bila prva marka tvrtke, kojom su se osnivači probili na tržište Europe, Lovely se ubrzo pokazao kao vrijedan nasljednik jer se nakon nekog vremena ukazala potreba za kvalitetnom, ali nadasve kreativnom šminkom namijenjenoj mlađoj generaciji.

Tako je nastao brand Lovely koji je tinejdžericama i mladim ženama diljem Europe omogućio pristup kvalitetnoj šminki:

  • različitih boja i dizajna 
  • sigurnoj za korištenje
  • cjenovno pristupačnoj svima

Velik broj testiranja i visoki stupanj kontrole kvalitete garantira korisnicima Lovely kozmetike sigurnost, dugotrajnost i široki asortiman proizvoda za svaki tip kože i svačiji ukus.

Lovely – baš sve što vam treba za šminkanje

Ako niste sigurni je li Lovely zaista brend za vas, brzo ćemo vas razuvjeriti širinom palete njihovih proizvoda i odličnim cijenama, pristupačnim svakom džepu.

Ako volite boje, šarenilo i dašak šljokica Lovely ima paletu koja potpuno odgovara vašim željama. Cijenite li pak više neutralniju šminku i boje također ima kolekciju za vas. Što god trebali brend Lovely će ispuniti svaku vašu želju.

Birajte između stotina nijansi:

  • sjenila
  • sjajila
  • ruževa za usne
  • olovaka za usne ili oči
  • lakova za nokte 
  • i mnogih drugih proizvoda iz njihove ponude.

Ponuda Lovely kozmetike

Izaberite nešto za sebe u ponudi proizvoda za korekciju i stvaranje kontura uz odličan izbor korektora, pudera, rumenila i koristite ih potpuno bezbrižno, bez bojazni da štetite koži.

Istaknite svoju prirodnu ljepotu i sačuvajte svoju lijepu kožu i nokte od vanjskih negativnih utjecaja istovremeno ističući svoje adute. 

Lovely ima sve što trebate: kvalitetne proizvode za posebne svečane prigode na kojima morate zablistati, za svakodnevno šminkanje, za nastupe pred kamerama ili pred fotoaparatima i još mnogo toga.

Loading Facebook Comments ...