Višak prtljage pospremite u krovnu kutiju

Automobil je vrlo učinkovito prijevozno sredstvo kada idete na neki duži put. U njemu se može voziti više osoba, a ima i prtljažnik u koji možete pospremiti puno stvari. No, kada se odlazi na put na kojem je potrebno više prtljage, a pogotovo kada na put ide više ljudi, prtljažnik često nije dovoljan. Iako prtljažnici kod nekih automobila djeluju vrlo prostrano, kada je potrebno u njega pospremiti sve putne torbe, mjesta ipak često nedostaje. Kako ne biste morali pribjeći rješenju o ubacivanju prtljage na stražnja sjedala i slično, na krov automobila se može postaviti krovna kutija ili nosači za bicikl. U krovnu kutiju čete jednostavno staviti sve dodatne stvari koje trebate na putu. Tako čete moči uzeti sa sobom i sve ženske majice i kozmetiku koju bi na putu htjela imati vaša žena.

Krovna kutija je najučinkovitije rješenje

Krovna kutija (https://www.withcar.it/offerte/box-da-tetto) koja se vrlo jednostavno može postaviti na krov automobila je svakako najjednostavnije i najučinkovitije rješenje kada je u pitanju problem nedostatka prtljažnog prostora. Ona se montira na krovne nosače, koji su dio serijske opreme nekih automobila. Vozači koji ih nemaju morat će ih prije montiranje krovne kutije ugraditi na svoj automobil.

Samo montiranje i skidanje krovne kutije je izuzetno jednostavno i bit će vam potrebno svega nekoliko minuta za taj proces. Upravo zbog, toga preporuka je da se krovna kutija na automobilu montira i ostavlja samo onoliko koliko ju planirate koristiti.

Raznolikost cijena i proizvođača

Krovna kutija može se kupiti u mnogo trgovina koje prodaju auto opremu. Dostupna je u mnogo lokalnih trgovina, a također i internetskih trgovina, tako da je izbor vrlo velik. Osnovna razlika među kutijama je kapacitet. Svaka krovna kutija ima navedeni kapacitet koji predstavlja slobodni prostor za smještaj stvari. On se izražava u litrama pa će nekima možda biti teško procijeniti koliko je krovna kutija zapravo velika. No, ako usporedite kapacitet svog prtljažnika koji se također izražava u litrama, s kapacitetom krovne kutije, lakše ćete dobiti utisak o veličini.

Cijene se, osim po kapacitetu krovne kutije, razlikuju i ovisno o proizvođaču. Isto kao što je slučaj s raznim drugim proizvodima, krovne kutije određenih proizvođača su stekle status vrlo kvalitetnih proizvoda. Upravo zbog toga drže određenu visoku cijenu, a mnoge se odlučuju upravo za njih jer znaju da će dobiti vrlo kvalitetan proizvod.

Loading Facebook Comments ...