Personalizirani pokloni za poslovne suradnike

Kao najbolji način da nekome pokažete da vam je stalo do suradnje u poslu, su personalizirani pokloni koje možete pokloniti svojim suradnicima. Oni se najčešće poklanjaju na neke posebne obljetnice, poput godišnjice osnivanja firme ili za vrijeme blagdana. To mogu biti torbe, kape, majice i sve slične stvari, na koje posebno tiskate logo ili neku poruku vaše firme. Najlakši i najjeftiniji način njihove izrade je putem online trgovina.

Personalizirani pokloni za nošenje

Najpoznatiji personalizirani pokloni za darivanje su oni koji se nose, a u njih spadaju majice s printom,  unikatne torbe, kape, jakne ili dodatci poput kišobrana. Ovo su ujedno i najbolji pokloni jer su izrazito korisni, te nisu samo modni dodatak.

Najjeftiniji personalizirani pokloni
Notesi kao personalizirani pokloni

Unikatne torbe će zasigurno ostati zapamćene kod prolaznika, jer osim po otisnutom logotipu vaše firme, mogu biti kreirane i u obliku koji želite. Na taj način jasno možete istaknuti djelatnost vaše firme, to stvoriti odličan unikatan poklon za svoje suradnike ili najmilije. Prilikom izrade ovih poklona obratite pažnju da kombinirate boje vaše firme koje pašu s logotipom. Također, uvijek se možete odlučiti i na jednostavne varijante poput bijelih ili crnih majica koje će biti svima drage za nošenje.

Korisni poslovni pokloni

Još jedan odlični način za obradovati poslovne suradnike su i personalizirani pokloni u obliku USB stickova, prijenosnih baterija ili privjeska za ključeve. Privjesci su veoma popularni jer su jeftini pokloni i mnogi ih vole nositi uz ključeve, dok USB stick ili powerbank može biti veoma koristan poklon.

Osim njih, možete se odlučiti i za kreiranje nekih drugih poklona, poput unikatnih torbi za kupovinu ili unikatnih notesa. Bitno je da kod svih ovih stvari samopromociju stavite na stranu i logo firme bude diskretan. Nemojte stvoriti dojam kod klijenata da ih iskorištavate za reklamu, već ih nastojte obradovati i pokazati im da vam je stalo.

Najjeftiniji personalizirani pokloni

Već smo u uvodu napisali da su najjeftiniji personalizirani pokloni dostupni online, a upravo Habeco web trgovina jedna je od najpopularnijih za ovu djelatnost. Sve poklone prema vlastitoj želji možete naručiti za izradu i po najboljim cijenama s brzom dostavom doći do idealnih poklona za svoje suradnike.

Loading Facebook Comments ...