Opustite se u paru romantičnim vikendom u dvoje

Današnji način života mnoge dovodi do stanja stresa, uznemirenosti i napetosti, zbog čega je vrlo važno svom tijelu pružiti odmor jer ga ono itekako zaslužuje služeći nam svakoga dana. Ukoliko ste u vezi ili braku, a živite vrlo stresan način života, onda je zajednički odmor odlično rješenje za vas.

Naime, brojna istraživanja su pokazala kako je romantični vikend u dvoje odličan način da se opustite, oporavite od stresa, ali i dodatno zbližite s partnerom. Brojni wellness centri kao i terme Laško svojim klijentima nude pakete romantičnih vikenda u dvoje u kojima ćete moći se u potpunosti opustiti. Također ćete isprobati velik broj različitih usluga, a isto tako uštedjeti jer su vrlo često imaju promotivne cijene i akcije.

Koje wellness usluge isprobati

S obzirom na to da brojni ne znaju kako izgleda romantični vikend u dvoje u wellness centrima, evo koje sve usluge se nude i u kojim sve uslugama možete uživati tijekom vikenda, opuštajući svoj um i svoje tijelo. Želite li se opustiti, svakako isprobajte sljedeće usluge:

  • Masažu 
  • Saunu 
  • Privatni bazen
  • Slane sobe
  • Tretmane za lice i tijelo

Ukoliko osoba s kojom provodite romantični vikend u dvoje nije raspoložena za zajednički odlazak na masažu ili bownovu terapiju, jer na primjer, ne voli svaku od ovih usluga, možete ugovoriti usluge i samo za sebe.

Izbacite toksine iz tijela

Osim što se u Thermani Laško možete opustiti u paru, odlazeći na masažu ili u saunu, također možete isprobati i brojne detox tretmane po kojima su one poznate. Naime, svi bolje opremljeni wellness centri nude svojim korisnicima nekoliko detox programa uz pomoć kojih ćete iz svog tijela izbaciti sve toksine koji su se u tijelu nakupili ili kao rezultat stresa, napetosti i užurbanog načina života. 

Na romantičnom vikendu u dvoje možete se opustiti
Na romantičnom vikendu u dvoje možete se opustiti u paru. (Foto: Thermana Laško)

Detox programi traju nekoliko dana pa ih možete iskoristiti upravo na romantičnom vikendu u dvoje, a isto tako koristeći savjete zaposlenika wellness centra, detox tretman možete nastaviti i u vlastitom domu.

Opustite se u prirodi

Još jedan od načina na koji možete provesti romantični vikend za dvoje svakako je i odlazak u prirodu, odnosno rezerviranje kućice ili kolibe u osami gdje ćete se također odlično odmoriti, ali i kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom. 

Romantični vikend za dvoje u prirodi sa svojim partnerom.
Romantični vikend za dvoje svakako možete provesti i odlazkom u prirodu i kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom. (Foto: Thermana Laško)

Provođenje takvih romantičnih vikenda u dvoje u prirodi u posljednje vrijeme postalo je sve popularnije pa ne čudi da su termini za rezerviranje kućica ili koliba na osami vrlo često popunjeni i mjesecima unaprijed. Ukoliko ste zainteresirani za ovakav način provođenja zajedničkog vremena, svakako na vrijeme rezervirajte svoj smještaj kako biste si osigurali nezaboravno provedene dane zajedno.

Ne koristitite mobilne telefone na odmoru

Govorimo li o romantičnom vikend u dvoje i odlasku u wellness centre ili u prirodu, tada se fokus treba staviti prvenstveno na opuštanje, ali i na micanja od svih informatičkih pomagala koji vam mogu ometati mir. U tom smislu stručnjaci napominju kako su ovakvi vikendi kvalitetni samo onda kada ih zaista provedete s osobom s kojom idete, bez potrebe da posežete za telefonom, laptopom, tabletom i sličnim uređajima koji vam mogu ometati mir i micati fokus s odmora. 

Zlatno pravilo svakako je biti bez telefona i u potpunosti se prepustiti ugođaju i posvetiti svoju pažnju voljenoj osobi s kojom ste.

Akcijske ponude za odmor parova

Kao što je ranije napomenuto, odlasci na romantični vikend u dvoje postali su u posljednje vrijeme vrlo popularni, a zbog toga se termini vrlo često brzo popunjavaju. Kako se to ne bi dogodilo i vama na vrijeme rezervirajte svoje romantični vikend u dvoje i stavite ga u svoj raspored. 

Što vam nude paketi romantičnih vikenda u dvoje u Thermani

Isto tako, s obzirom na popularnost, brojni pružatelji usluga bazena, wellnessa i slično svojim korisnicima u prigodno vrijeme poput Valentinova, Dana žena i slično nude akcijske cijene. A sve kako biste po nižim cijenama mogli uživati u istoj kvaliteti usluge kao i tijekom cijele godine.

Birajte odmor prema svojim standardima i kvaliteti

Kada birate destinaciju za svoj odlazak na odmor, tada je vrlo važno ne odustajati od kriterija koji ste sami zadali. Isto tako ne treba odustajati od kvalitete, pa je tako prije rezervacije bilo kojeg termin važno pogledati kakva su iskustva imali njihovi prijašnji korisnici. 

Thermana Laško odličan izbor za vas
Svakako je Thermana Laško odličan izbor za vas, ako želite maksimalnu dobru uslugu za vas i vašeg partnera.

Želite li maksimalno dobru uslugu, tada je Thermana Laško odličan izbor za vas jer svojim korisnicima nudi široku paletu različitih usluga među kojima će čak i oni najzahtjevniji pronaći nešto za sebe. Osim tretmana za lice i tijelo, masaža, saune, slanih soba, terme Laško svojim korisnicima nude i nekoliko vrsta bazena u kojima se možete opustiti i uživati.

Loading Facebook Comments ...