Kompletna zaštita za mobitel

Porastom cijena tehnologije, današnje cijene najboljih mobitela višestruko su veće od cijena najboljih mobitela prije nekoliko godina. Osim samih cijena, njihova podložnost oštećenjima je sve veća, te je zaštita za mobitel danas obavezna kupnja. U nju spadaju maskice, zaštitne folije za ekran, te razni dodatci poput zaštitnog stakla za kamere ili pak plug inova za utore na mobitelu. Sve o tome kako možete kvalitetno zaštititi mobitel i gdje možete kupiti dodatke doznajte u nastavku.

Zaštitna folija za ekran mobitela

Najpodložniji oštećenjima i najranjiviji dio mobitela je ekran. Zbog velikih ekrana koji zauzimaju gotovo cijelu prednju stranu uređaja, svaki pad mobitela može biti koban. Kako biste zaštitili ekran od pucanja ili grebanja u torbi s raznim predmetima, odlična zaštita za mobitel je dodatno staklo ili folija za ekran.

Zaštita za mobitel; zaščitna folija za Samsung
Zaštita za mobitel – zaščitna folija za Samsung Galaxy Note 10 Plus

Ona se jednostavno montira tako da se površina ekrana prethodno očisti, te se tada sama folija ili staklo samo od sebe lijepi za ekran, bez ikakvih dodataka. Zaštitno staklo za mobitel je prva stvar koja će vam pomoći da bezbrižno rukujete s njime, a da mobitel ne bi bio klizak i nespretan za korištenje brine se maskica koja će ga i zaštiti u slučaju pada.

Maskice za mobitel

Kada netko kupi novi mobitel, prva stvar koja mu je bitna je zaštita za mobitel. Današnji mobiteli koštaju kao kompjuteri, a puno su izloženiji mogućim oštećenjima. Stoga je maskica za mobitel odličan dodatak, koji će vam pomoći da vaš mobitel u slučaju pada prođe nedodirnut. Postoje razne varijante maskica koje možete kupiti.

Najpoznatije su svakako silikonske ili preklopne maskice za mobitel, a u ponudi se mogu pronaći i futrole za mobitel. One nisu izrazito popularne zbog potrebe da se mobitel svaki puta prije korištenja vadi, te je prilikom korištenja nezaštićen. Ovisno o modelu mobitela (Samsung, iPhone, …), birate i maskicu, koja je posebno prilagođena njemu i koja će ga štititi.

Dodatci za mobitel

Kako bi zaštita za mobitel bila kompletna, mogu se koristiti neke dodatne stvari poput zaštitnog stakla za kameru ili plug inova protiv prašine. Tako će vaš mobitel biti očuvan i nakon dugogodišnjeg korištenja njegov izgled će biti kao i prvoga dana. To može biti dodatan plus kod prodaje, jer što bolje mobitel izgleda, to postiže veću cijenu na tržištu. Folije ili stakla za ekran, držač za mobitel, maskice za mobitele i dodatnu opremu možete kupiti u Gizzmo web trgovini. U ponudi imaju širok asortiman proizvoda za gotovo sve poznate modele, stoga zavirite u njihovu web trgovinu i zaštitite vaš uređaj od mogućih oštećenja.

Loading Facebook Comments ...
Wordpress website enhanced by true google 404