Kako zadržati ili vratiti sjaj tetovaži

Prolazeći ulicama bilo kojeg mjesta teško je ne vidjeti nekoga tko nema tetovažu. Tetoviranje je iznimno popularno te nudi priliku za ekspresiju, uljepšavanje i dokazivanje u društvu. Povijest tetoviranja je iznimno duga i nadasve zanimljiva. Prve tetovaže potječu čak iz Neolitika te su mnoge velike civilizacije koristile tetoviranje u razne svrhe. Za neke je tetoviranje označavalo nepoželjne u društvu, za druge je označavalo pripadnost određenoj klasi ili skupini. Ujedno, tetovaže nisu uvijek imale pozitivan predznak jer su korištene kako bi se označavali ljudi kao roblje. No, u današnje vrijeme tetovaže su dosegle svoj vrhunac te se mnogi odlučuju na taj vrlo trajan čin.

Što je krema za njegu tetovaže?

Odluka je sama po sebi teška, ali kada jednom utisnete tintu u svoju kožu ona postaje trajni znak. No i prije tetoviranja postoji nekoliko vrlo važnih priprema koje su neophodne za dugotrajnost i očuvanje kvalitete vaše tetovaže. Jedan od najvažnijih aspekata tetoviranja jest krema za njegu tetovaže. Krema za njegu tetovaže jest pripravak koji se sastoji od raznih biljnih i prirodnih sastojaka. Takva, prirodna krema za njegu tetovaže, najbolje je rješenje za očuvanje izgleda vaše tetovaže.

Krema za njegu tetovaže – korištenje

Kremu za njegu tetovaže treba odabrati čim se dogovorite za termin tetoviranje. Tetoviranje je prilično invazivan čin u kojem se vašu kožu nadražuje te ona postaje osjetljiva i bolna, a često i krvari. Krema za njegu tetovaže je stoga ključan čimbenik za održavanje tetovaže. Morate ju početi koristiti odmah nakon tetoviranja, kada skinete zavoje koje su vam stavili u salonu. Važno je često prati tetovažu i nakon svakog pranja je ključna krema za njegu tetovaže. Ona će pomoći pri smanjenju boli, spriječavanju infekcije i pri zarastanju vaše tetovaže.

Krema za njegu tetovaže – najbolji prijatelj vaše tetovaže

Krema za njegu tetovaže bit će s vama dokle god vi želite imati sjajnu tetovažu postojanih boja. Kada vaša tetovaža zacijeli kremu nastavljate koristiti kako biste spriječili izbljeđivanje boja tetovaže. Tako ćete i nakon mnogo godina imati tetovažu koja će izgledati potpuno novo. Nakon što ste se odlučili za tetoviranje odlučite se koristiti i kremu za njegu tetovaže kako biste zadržali i vratili sjaj svojoj tetovaži.

Neki štrucnjaci kažu da je razlog za stavljanje tatooja u niskom samopouzdanju. Ovo može stvariti i bolne odnose sa vašim partnerom a u tom slučaju može doči do posljedica. Prečitajte zato i kako partnerska terapija pomaže u stvaranju boljih odnosa.

Lux Factor krema protiv bora koja djeluje. Svake godine kada zamijetim da mi lice izgleda već stvarno jako umorno, sivo i nekako beživotno, posegnem za jednim beauty pomagačem. Čitaj više …

0
Loading Facebook Comments ...
Wordpress website enhanced by true google 404