Jeftine maskice za Samsung telefon

Iz godine u godinu top modeli Samsung mobitela oduševljavaju novitetima i snagom specifikacija. Upravo to je i razlog da koštaju sve skuplje, a zbog sve većih ekrana su podložniji oštećenjima uslijed padova. Maskice za Samsung telefon će zaštititi u slučaju pada, a u daljnjem tekstu pročitajte više o vrstama maskica i koje su im prednosti i mane.

Vrste Samsung maskica

Razlikujemo 3 najpoznatije vrste maskica, a to su silikonske maskice, kožne i plastične maskice za Samsung telefon. Svaka je podjela maskica prema materijalu izrade, a svaka od ovih obuhvaća i svoju vrstu. 

Silikonske maskice su odlična zaštita uređaja kod padova, jer apsorbiraju udarac prilikom pada. Ono što im je mana je što ne štite cijeli uređaj, već u slučaju da se odlučite za silikonsku maskicu morate dodatno kupiti i zaštitno staklo za mobitel. One su ujedno i najpopularnije, a to mogu zahvaliti jednostavnom korištenju. Kožne maskice najčešće dolaze u varijanti futrole ili preklopne maskice. Dosta su skupe i zbog toga ih koriste većinom stariji ljudi. One su ujedno i prikaz elegancije, te luksuza, i odlično štite uređaj od oštećenja. Plastične maskice mogu kao i silikonske štititi samo stražnju stranu uređaja ili biti preklopne. Najveća mana ovih maskica je što prilikom pada nerijetko pucaju i nisu pretjerano dobra zaštita uređaja.

Koju maskicu odabrati?

Najbolje maskice za Samsung telefon su zasigurno silikonske, a razlozi tome su jeftina cijena, odlična kompletna zaštita za mobitel i neometanje prilikom korištenja. Kod preklopnih maskica ili futroli prije korištenja morate vaditi mobitel ili otvarati maskicu. Osim toga preklopne maskice otežavaju slikanje uređajem, te lako pucaju prilikom padova zbog plastike u kojoj se mobitel nalazi. Silikonske maskice dolaze u raznim bojama ili otiskanim slikama, te mogu biti i idealni poklon za voljene. Danas postoji mnoštvo internet trgovina u kojima imate širok izbor maskica, te se najjeftinije maskice mogu pronaći upravo na internetu.

U slučaju da odaberete silikonsku maskicu, obavezno kupite dodatno zaštitno staklo za ekran. Inače je moguće da vam se mobitel prilikom držanja u džepu ogrebe na ključeve ili upaljač, a moguće je i da padne direktno na ekran i ošteti se.

Loading Facebook Comments ...
Wordpress website enhanced by true google 404