Jeftin hosting web stranica s velikim prostorom za podatke

Pouzdan hosting web stranica

Glavna stvar koja vam je potrebna da biste kreirali stranicu je hosting web stranica. To je server koji je non stop povezan s internetom i na kojem se nalaze svi podatci vaše stranice. On je zaslužan za:

  • Dostupnost stranice u svakom trenutku
  • Pohranu svih podataka s web stranice
  • Brzinu učitavanja i broj korisnika koji može posjetiti web stranicu

Prilikom biranja web hostinga veoma je važno odabrati pouzdanu firmu, koja nam može garantirati da će serveri biti dostupni od 0 do 24 sata dnevno i da neće biti nikakvih tehničkih poteškoća. Ako je server, tj. hosting web stranica nedostupan, tada korisnici neće moći pristupiti web stranici.

Web hosting
Ovisno o web stranici koju radite potrebno je stvoriti okvirni plan oko broja planiranih posjeta

Hosting paketi

Svaki web hosting poslužitelj u ponudi ima razne hosting pakete krojene prema potrebama svakog klijenta. Ovisno o web stranici koju radite potrebno je stvoriti okvirni plan oko broja planiranih posjeta i sadržaja koji ćete postavljati na stranicu. Za web stranice firmi ili osobne blogove koji neće u početku imati puno posjetitelja i sadržaja dovoljan je najjeftiniji hosting web stranica, dok ćete za neke velike portale morati kupovati skuplje pakete koji dopuštaju pohranu više sadržaja i stabilnost prilikom većeg broja posjeta u isto vrijeme.

SSL certifikat je odličan sigurnosni mehanizam

SSL certifikat za sigurnost web stranice

Prije nekoliko godina SSL certifikat smatrao se je potrebnim isključivo na stranicama gdje se vrši kartično plaćanje, no danas je neophodan za sve web stranice. SSL certifikat je enkripcija podataka koji se upisuju na stranici i tako vašim posjetiteljima nudi sigurnost da upisani podatci neće dospjeti u krive ruke.

Loading Facebook Comments ...