Višegodišnja tradicija i kvaliteta iXS motorističke opreme

Kada je riječ o motociklističkoj opremi, apsolutni primat na ovom tržištu drži tvrtka iXS koja već 30 godina proizvodi zaštitnu opremu i odjeću za motociklizam i biciklizam. O tome koliko su kvalitetni i koliko duga je njihova tradicija govori činjenica da su sponzori brojnim motociklistima i biciklistima koji se svojim sportovima bave profesionalno. 

Iako su se svojom kvalitetom istaknuli, iako su zbog svoje kvalitete prepoznati u profesionalnim krugovima, proizvode ove tvrtke kupuju i početnici u ovim sportovima u nadi da će korištenjem iXS motorističke opreme poboljšati svoju tehniku i performanse.

Veliki izbor moto opreme, velika neodlučnost

Do pozicioniranja na sam vrh moto ponude ova je tvrtka došla svakako zbog svoje kvalitete, ali i zbog onoga što pruža svojim korisnicima. Naime, vremenom je iXS motoristička oprema proširila svoje asortiman pa posjeduju u njemu gotovo sve što svakom motociklistu i biciklistu treba. Samo neki od proizvoda koje možete pronaći u njihovom asortimanu su:

 iXS motoristička oprema ima širok asortiman proizvoda.
iXS motoristička oprema proširila je svoj asortiman pa posjeduju u njemu gotovo sve što svakom motociklistu treba.
  • motorističke kacige
  • motorističke zaštitne jakne
  • motorističke hlače
  • motorističke rukavice
  • motorističke naočale
  • štitnici za bubrege
  • štitnici za laktove i koljena
  • motorističke čizme

Upravo je zbog ove raznovrsnosti te broja modela svakog od pojedinih proizvoda korisnicima vrlo često jako teško odabrati samo jedan proizvod za sebe.

Suradnja s motociklistima

Kvaliteta motorističke opreme ne temelji se samo na izboru vrlo kvalitetnih izdržljivih materijala, već i na jednoj posebnoj činjenici. Naime, iXS prilikom izrade različitih dijelova opreme surađuje sa svojim korisnicima. 

IXS motoristička oprema kod AIMExpo.

Kako bi svaki proizvod bio što bolji, oni pitaju svoje korisnike za savjete i sugestije vezane uz određene proizvode kako bi proizvod na kraju bio najbolji mogući te bez greške.

Čitaj dalje na https://www.motor.com.hr/visegodisnja-tradicija-i-kvaliteta-ixs-motoristicke-opreme/

Loading Facebook Comments ...