Važan dodatak za zdravlje vašeg psa

Većina vlasnika pasa teži pružiti svojim ljubimcima najbolje moguće. Naši psi su nam neizmjerno dragocjeni, pružaju nam bezuvjetnu ljubav, raduju se našem povratku doma i uvijek su uz nas kada želimo nježnost. Kao odgovorni vlasnici, mi njegujemo naše pse, vodimo ih u šetnje, igramo se s njima i pazimo na njihovu prehranu. Kada je riječ o prehrani pasa, ne postoji univerzalna formula ili jedinstvena hrana koja će odgovarati svakom psu. 

hrana za pse
Hrana za pse je specijalno formulirana kako bi zadovoljila sve potrebe naših vjernih četveronožnih prijatelja.

Svaki vlasnik mora odabrati hranu koja je najbolja za njihovog psa, uzimajući u obzir njegove preferencije, potrebe i osiguravajući da zadovolji sve nutritivne zahtjeve. Također, svaki vlasnik mora odlučiti koji su dodaci prehrani potrebni njegovom psu. Da bismo donijeli najbolje odluke za naše pse, važno je stjecati osnovna znanja o hrani za pse te o dodacima prehrani.

Što je glukozamin za pse i kako djeluje

Glukozamin je supstanca koja igra važnu ulogu u održavanju zdravlja zglobova pasa. Kada je pas suočen s problemima kao što su artritis ili displazija kukova, glukozamin za pse može pružiti olakšanje i podršku. On djeluje tako da pomaže u obnovi hrskavice i smanjuje upalu u zglobovima. On potiče proizvodnju glikozaminoglikana, koji je ključni sastojak hrskavice, te pomaže u održavanju elastičnosti i otpornosti. 

Zdravlje zglobova vašeg kučnog ljubimca glukozaminom za pse

Osim toga, glukozamin za pse može smanjiti nelagodu i bol u zglobovima, poboljšati pokretljivost i pomoći psima da ostanu aktivni i zdravi. Uzimanje može biti korisno, ali uvijek je važno konzultirati se s veterinarom prije nego što započnete s bilo kojim dodatkom prehrani za svog psa.

Loading Facebook Comments ...