Uvjerljiv asortiman kozmetike

Kozmetika Catrice vrlo je popularan drogerijski brend kozmetike koji prati sve trendove, must-have proizvode u svijetu kozmetike i make up-a. Velik broj obožavatelja kozmetika Catrice dobila je velikim izborom modernih i klasičnih nijansi uz pomoć kojih mnogi korisnici mogu postići brojne varijacije izgleda. 

Tako mogu odabrati od od onih svakodnevnih izgleda do onih ekstravagantnijih noćnih izgleda. A sve to po vrlo pristupačnoj cijeni.

Specifikacije kozmetičkih proizvoda

Osim uvjerljivog asortimana, Catrice kozmetičke proizvode odlikuju i:

  • visokokvalitetni sastojci
  • luksuzne teksture
  • inovativne formule
  • luksuzna pakiranja

Osim toga, proizvodi kozmetike Catrice imaju savršen omjer cijene i kvalitete kojim se postiže velika želja obožavatelja za kupnjom proizvoda ovog brenda. 

Redovito ažuriranje kozmetičkog asortimana

Kozmetika Catrice dva puta godišnje ažurira svoj asortiman pri čemu se proizvodi iz starog asortimana snižavaju za 25 %. Ovakvo ažuriranje asortimana dovodi do toga da se obožavateljima kozmetike i šminke uvijek nude novi proizvodi s kojima se mogu upoznati. Isto tako, Catrice kozmetika na godišnjoj razini ima do 14 limitiranih kolekcija nadahnutih make up lookovima s modnih revija.

Catrice puder
Catrice puder High Glow Mineral Highlighting

Visoka razina kvalitete i kontrole

Brend Catrice u kozmetičkom svijetu slovi za brend visokokvalitetne kozmetike jer Catrice stavlja naglasak na provjeru kvalitete svojih proizvoda. Kako bi se isporučili vrlo kvalitetni proizvodi, dobavljači kozmetike Catrice podliježu vrlo strogim kontrolama, a njihovi stručnjaci redovito posjećuju lokacije kako bi se osiguralo maksimalno zadovoljstvo korisnika kvalitetom proizvoda.

Clean & worry-free kozmetika

Osim što proizvodi kozmetike Catrice nose oznaku cruelty free, odnosno što svoje proizvode ne testiraju na životinjama, oni također posjeduju i oznaku Clean & worry free. Naime, oznaka Clean & worry free označava tzv. čistu ljepotu, raskošan i dugotrajan izgled s čistom svjesnošću. Ova oznaka trebala bi privući sve one žene koje su ekološki osviještene, odnosno one koje brinu o okolišu. U tom kontekstu ova oznaka podrazumijeva da su kozmetički proizvodi Catrice kozmetike veganski, napravljeni bez mikro plastičnih čestica te se pri njihovom kreiranju, gotovo uvijek, oslanja na vrlo učinkovite, efikasne i čiste sastojke.

Ovako izabrani sastojci, dokazano su vrlo dobri za kožu, a ujedno su i proizvedeni u potpunom skladu s okolišem, odnosno ni na koji način ne narušavaju njegov balans. Isto tako, u kontekstu Clean & worry koncepta, proizvode se i pakiranja proizvoda koji su najčešće napravljeni od obnovljivih sirovina iz prirode čime se dodatno obraća pozornost na brigu o okolišu. 

Loading Facebook Comments ...