Tinta Canon za najkvalitetnije printanje

Neki printeri neće podržavati printanje ako nedostaje jedna specifična boja. Zbog toga vam preporučujemo da tintu kupujete tako da kupite i miks boja i crnu boju – uvijek ćete moći printati sve što poželite. Printer tinta Canon je proizvedena baš od proizvođača printera, stoga je uvijek dobar odabir!

Kada kupujete printer, bitno je da pogledate kolika je cijena tonera – tu često zna biti zamka koju većina previdi. Kupovina jeftinog printera neće biti ekonomična ako je tinta skupa. Često ćete proći jeftinije baš ako kupite tonere u paru.

Zamjena tonera

Zamjena je vrlo jednostavna – morate maknuti zaštitni dio i staviti tintu tamo gdje je bila prošla. Većina će tonera (većina tinta Canon također) biti zamijenjena u cijelosti – nema punjenja bočica i slično. Mi vas svakako motiviramo da prazne kutije od tinti (ili bočice) reciklirate te da tako pazite na okoliš. Mudro printajte – ako je dokument crno-bijel, izaberite tu opciju, nemojte trošiti nijanse iz tinte u boji koja se generalno brže troši.

Toner Xerox je dobar odabir za sve laserske printere ovog brenda.

Tinta i toner Xerox 

Tinta Xerox na vašem će popisu za kupovinu biti ako imate Xerox uređaj. Ove tinte nešto su skuplje od svojih konkurenata, ali njihova kvaliteta svakako opravdava trošak. Ove tinte također dolaze u bočicama, što znači da određeni printeri imaju punjive bočice u sebi. Ovo je najčešće slučaj za boje koje se koriste kod fotografija ili printanja u boji.

Toner Xerox je dobar odabir za sve laserske printere ovog brenda. Proizvođači će se u većini slučajeva ograditi od bilo kakvih kvarova kod printera ako u printeru nađu tragove zamjenske tinte ili vide da niste koristili originalne tinte. Zbog toga vam preporučujemo da koristite samo ono što je odobreno od strane proizvođača i budete sigurni da ste dobili sigurno iskustvo te da vaše korištenje neće naštetiti samom printeru.

Loading Facebook Comments ...