Redovan pregled vida za zdravlje očiju

Oftalmološki pregled

Oftalmološki pregled ili pregled vida potreban je svim ljudima, jer se s njime otkrivaju očni problemi ili slabiji vid. Veoma je bitno da se svi problemi s očima tretiraju na vrijeme, kako ne bi prerasli u ozbiljnije. Pregled očiju obuhvaća kompletne pretrage oko:

  • zdravlja očiju
  • mjerenja dioptrije
  • tlaka 
  • pronalaska bolesti. 

Tijekom pregleda se mogu pronaći i problemi oko neuočavanja razlike između boja, tj. daltonizma. Astigmatizam predstavlja jednu od najčešćih nepravilnosti oka.

Oftalmološki pregled
Redovan pregled vida se preporučuje svim osobama

Koliko često treba ići na pregled vida?

Redovan pregled vida se preporučuje svim osobama, bez obzira na njihovu dob, a trebao bi se prakticirati svake dvije godine. U slučaju da imate probleme s očima i nosite leće ili naočale, tada bi pregled vida trebao biti češći, no na to će vas uputiti vaš doktor. Ako primijetite bilo kakve promjene u vidu, bol u očima ili neke druge probleme, tada se preporučuje odlazak na izvanredan pregled vida, kako bi se eventualni problemi sankcionirali što prije.

Optika Moj Optik u Ljubljani

Moj Optik se nalazi u Ljubljani i jedna je od najboljih klinika za očne probleme u ovoj regiji. Osim pregleda, nudi i izradu naočala ili leća. Optika će vam pomoći da vratite vaš vid u normalu i da zaboravite mrštenje dok gledate na blizinu ili daljinu. 

Specijalizirana optika Moj Optik nudi vam i 100% jamstvo na zadovoljstvo, te će se njeno stručno osoblje u potpunosti posvetiti vama kao pojedincu i pobrinuti se da vas kroz cijeli postupak vodi što jednostavnije. Tako ćete bez stresa, nervoze i razmišljanja nakon pregleda vida odabrati okvir za naočale, koje će Moj Optik izraditi i obavijestiti vas kada su gotove.

Loading Facebook Comments ...