Različite vrste pojasa za mršavljenje

Postoje mnoga područja u oglašavanju za koja vlada veliki interes kupaca. Riječ je o područjima koja rješavaju određene probleme čovjeka. A jedno od tih područja je svakako i gubitak tjelesne težine. U reklamama se proizvodi koji se reklamiraju predstavljaju kao idealna rješenja za tu namjenu, odnosno često ih se reklamira kao izuzetno jednostavna rješenja pomoću kojih možete u svega nekoliko dana riješiti svoj problem s viškom kilograma. Proizvoda ima raznih vrsta, a jedan od često oglašavanih je i pojas za mršavljenje.

Pojas za mršavljenje u nekoliko različitih oblika

Pogledate li nekoliko različitih reklama za pojas za mršavljenje, primijet ćete da dolazi u nekoliko oblika te da se za neke od njih, osim gubitka kilograma, reklamira i definiranje tijela. Najpopularniji je pojas za mršavljenje koji djeluje na principu topline.

Riječ je o pojasu koji se postavlja oko struka i on je ispod odjeće gotovo neprimjetan. A djeluje na način da se pod njime razvija toplina te se pomoću znojenja izbacuju nečistoće iz organizma, a ujedno se i s vremenom smanjuje obujam te tjelesna težina. Mnogi njegovo djelovanje uspoređuju s boravkom u sauni, kada neko vrijeme boravite u prostoriji s vrlo visokom temperaturom. Ovdje je sličan slučaj, samo što tu visoku temperaturu izaziva pojas za mršavljenje oko struka.

Drugi, često reklamirani model pojasa za mršavljenje je onaj koji u sebi posjeduje elektrostimulator. On se postavlja na trbuh i pomoću električnih impulsa stvara kontrakcije mišića. Iako se on uglavnom spominje u kontekstu definicije trbuha (six pack), također može uzrokovati smanjenje tjelesne težine.

Tržište

Pojas za mršavljenje dostupan je brojnim trgovinama, a vrlo često se može vidjeti i putem raznih tv prodaja ili za kupnju putem Interneta. Cijene variraju pa se možete odlučiti za najisplativiju varijantu. Iako ćete na reklamama čuti razna pozitivna mišljenja, ne biste trebali očekivati čuda.

Naime, pojas za mršavljenje vam može biti učinkoviti pomagač pri smanjivanju tjelesne težine, ali samo u kombinaciji s promjenom prehrambenih navika. Odnosno, ako ništa nećete promijeniti kada je unos hrane u pitanju, pojas za mršavljenje će vam možda i dati neke male rezultate, ali oni će brzo nestati i kilogrami koje ste imali prije će se opet vratiti.  

Loading Facebook Comments ...