Provjera domene kod izrade web stranica

Odabir i provjera domene

Registracija domene je veoma jednostavna, no ono što predstavlja teži zadatak je odabir i provjera domene. Budući da u današnje vrijeme više nema toliko slobodnih domena kao prije, veoma je teško pronaći smislenu domenu na nekoj od glavnih ekstenzija. Zbog toga se trebate posvetiti njenom odabir i pustiti mašti na volju.

Imajte na umu da će domena reprezentirati vašu web stranicu i da se ona ne mijenja, jer to negativno utječe na njeno rangiranje na tražilicama i sam autoritet web stranice kod posjetitelja.

Brendiranje ili exact match domena

Postoje dvije opcije na koje se možete odlučiti, a to je brendiranje određenog naziva domene ili odabir exact match domene. Kod brendiranja se u nazivu koristi naziv vaše firme ili brenda, dok se za exact match domenu koristi točna djelatnost (npr. popravakračunala).  Kod odabira koristite alat provjera domene, kako biste lakše pronašli slobodne nazive.

Web hosting Hrvatska
Ako radite stranicu za Balkan, tada je kvalitetan web hosting Hrvatska najbolji odabir

Web hosting Hrvatska

Sljedeća stvar koja vam je potrebna da bi vaša web stranica bila dostupna na internetu je internet hosting. Ako radite stranicu za Balkan, tada je kvalitetan web hosting Hrvatska najbolji odabir, zato što se serveri nalaze u blizini publike koja će posjećivati stranicu. 

Tako će razmjena podataka biti kraća i sama stranica će se brže učitavati i kvalitetnije ponašati kod posjetitelja, što dovodi do toga da se njihovo korisničko iskustvo poboljšava. Isto tako, za razliku od raznih stranih hosting poslužitelja koji broje milijune i milijune korisnika, manji broj klijenata garantira znatno bolju i kvalitetniju uslugu te potpunu posvećenost klijentima.

Studio4web

Studio4web web hosting Hrvatska je odličan odabir za sve potrebne stvari kod izrade web stranice. Već dugi niz godina pouzdano prati svoje klijente i osigurava da su njihove stranice dostupne od 0 do 24 sata, 7 dana u tjednu.

Loading Facebook Comments ...