Pristupačna kozmetika za sve žene

Catrice kozmetika pokrenuta je davne 2004. godine kada je u svom asortimanu imala tek puder, korektor i maskaru, a kasnije su u taj asortiman uvrstili i brojne druge proizvode.

Najpoznatiji kozmetički proizvodi

Kada govorimo o ovim kozmetičkim proizvodima koje je moguće pronaći i u PinkPanda web trgovini, možemo reći kako ova tvrtka danas predstavlja vrhunski kozmetički brend čije proizvode koriste brojne korisnice diljem svijeta. Ipak, neki kozmetički proizvodi Catrice istaknuli su se svojom kvalitetom zbog čega su postali bestselleri, a neki od njih su:

  • HD Liquid Coverage tekući puder
  • Liquid Camouflage
  • All Matt Plus puder
  • 1 Minute Face Perfector primer
  • Lakovi za nokte u raznim bojama, nijansama i završnicama (mat, sjajni, sedefasti, chromatic)
  • Ruževi (bullet ruževi i tekući ruževi u raznim završnicama)
To je njemačka kozmetička tvrtka na čelu s Christiom Oster-Daum, koja svojom inovativnošću prati sve kozmetičke trendove, a svojom kvalitetom može parirati i proizvodima nekih luksuznijih kozmetičkih brendova.

Kako biste i vi ispratili sve kozmetičke trendove koje nudi kozmetika Catrice, morati ih negdje kupiti. A upravo ove bestsellere možete pronaći u web trgovini PinkPanda te ih naručiti i isprobati, sigurno nećete požaliti.

Lagana i moćna kozmetička formula

Kao jedan od najpoznatijih proizvoda Catrice kozmetike istaknuo se HD Liquid Coverage tekući puder. Ovaj tekući puder karakterizira njegova lagana, prozračna i neopterećujuća tekstura koja unatoč tome pruža iznimnu pokrivnu moć i iznimnu izdržljivost tijekom svih vremenskih uvjeta i svakodnevnih aktivnosti. Zbog toga je izbor broj jedan brojnih žena diljem svijeta. Ovaj puder dolazi u četiri različite nijanse što omogućuje svima da izaberu pravu boju za sebe.

Loading Facebook Comments ...