Power bank je suvremeni suputnik

Opremite se s puno miliamper sati

Ukoliko želite da vam power bank za razne uređaje dugo traje i dobro vas služi te da vas nikad ne ostavi bez baterije, prije kupnje dobro proučite koliko miliamper sati ima željeni model. Danas je na tržištu moguće pronaći modele čiji se kapacitet kreće od 1000 mAh do 15 000 mAh, a nekad čak i više. 

Idealan kapacitet power banka određuje se prema kapacitetu baterije vašeg mobilnog telefona pa je tako za punjenje pametnog telefona kapaciteta baterije od 4000 mAh potreban power bank od minimalno 4400 mAh kako bi mogao u potpunosti napuniti mobilni telefon. Iz navedenog možemo zaključiti kako je određivanje idealnog kapaciteta potrebno kupiti model koji ima za 20 % veći kapacitet od uređaja koji se puni.

Ukoliko želite da vam power bank za razne uređaje dugo traje i dobro vas služi te da vas nikad ne ostavi bez baterije, prije kupnje dobro proučite koliko miliamper sati ima željeni model.

Razmislite i o učestalosti korištenja mobilnih uređaja

Kada je riječ o određivanju kapaciteta prijenosne baterije, u obzir treba uzeti i to koliko često ćete ga koristiti, ali i koliko često koriste primjerice pametne telefone.. Naime, ukoliko vam je potrebno svakodnevno punjenje, bolje se odlučiti za kupnju onoga s većim kapacitetom, dok je za povremeno korištenje dovoljan model manjeg kapaciteta baterije.

Brzina punjenja uređaja ovisi o vrsti ulaza

Ono što je vrlo važno prilikom kupnje power banka za vaš pametni telefon ili drugi uređaj je to da brzina punjenja neće biti ista kod svakog modela. Naime, ukoliko želite brzo punjenje ili čak super brzo punjenje koje je danas dostupno kod brojnih novih pametnih telefona, morat ćete izdvojiti nešto više novca. 

Loading Facebook Comments ...