Papaline za pse kao nutritivno bogatstvo iz mora

Svi znaju da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Zbog toga su psi najčešći izbor pri odabiru kućnog ljubimca, a gotovo svi vlasnici pasa žele najbolje za svog ljubimca. To uključuje redovite šetnje, njegu i igru s psom te odabir optimalne prehrane za psa. 

Bez obzira na pasminu, važno je obratiti pažnju na prehranu vašeg psa. Različitim vrstama pasa, ali i psima različite dobi, potrebna je različita prehrana. Ipak, svim je psima jednako važno da im je prehrana nutritivno bogata i da uključuje sve važne vitamine i minerale. To se može postići raznim vrstama hrana, a mnogi posežu za papalinama za pse kao odličnim izvorom nutrijenata.

Nutritivno bogata prehrana za pse

Glavna prehrana pasa je meso, bez obzira na to što su psi zapravo svejedi. Kako bi pas živio dugo i zdravo, važno je hraniti ga uravnoteženim i hranjivim obrocima, a hrana koju jede mora sadržavati sve bitne hranjive tvari. Većina vlasnika zna da su piletina i govedina najčešća hrana za pse, ali važno je uključiti ribu u prehranu vašeg psa, a papaline za pse su odličan izbor

Sušene papaline za pse ne sadrže umjetna bojila ni konzervanse, što ih čini odličnom hranom koju možete uključiti u prehranu vašeg psa.

Sviđaju li se psima papaline

Psi vole lako probavljivu hranu, a što se posebno odnosi na grickalice i poslastice. Većina će pasa biti oduševljena okusom psećih papalina. Papalina je slatkovodna riba iz porodice sleđa koju ljudi također vole. 

papaline za pse su odličan izbor da uključitie ribu u prehranu psa
Važno je uključiti ribu u prehranu vašeg psa, a papaline za pse su odličan izbor i večina će pasa biti oduševljena.

Papaline kao hrana za pse prodaju se posebno pripremljene, osušene i sigurne za pseću konzumaciju. Osim izvrsnog okusa, one jačaju zagriz vašeg psa i izvrstan su izvor omega-3 i omega-6 masnih kiselina i proteina.

Zašto je poželjno uključiti papaline u prehranu psa

Omega-3 i omega-6 masne kiseline, kao i bjelančevine, vrlo su važne za zdrav razvoj psa i upravo tih nutrijenata papaline sadrže najviše. Međutim, one nisu zamišljene kao puni obrok, već služe kao međuobrok za pse. 

Jednostavne pseće trikove možete raditi kod kuće, a oni će ih još više voljeti raditi ako im date papaline za pse kao poslastice.

Preporučljivo je vašem ljubimcu dati poslastice između glavnih obroka kako ne bi osjećao glad, a uz poslastice treba pripremiti zdjelicu vode jer su poslastice slane i izazivaju žeđ. Papaline za pse mogu se kupiti u bilo kojoj trgovini za kućne ljubimce i dolaze u različitim pakiranjima koje birate ovisno o pasmini. Ako niste sigurni koje bi bila prikladne za vašeg ljubimca, raspitajte se u trgovini.

Loading Facebook Comments ...