Odaberite VPS hosting i jednostavno upravljajte web stranicama

Prednosti VPS hostinga

Internetski VPS hosting je možda na prvi pogled sličan dijeljenom, ali razlikuje se u mnogo toga, a ima i brojne prednosti. Njegovim ugovaranjem ćete dobiti virtualno mjesto na nekom poslužitelju. To ujedno znači da ćete dobiti mogućnost prilagodbe tog svog dijela, odnosno da ćete moći instalirati željene programe, podešavati razne postavke i slično. Osim toga, ostali korisnici i njihovo korištenje nimalo neće utjecati na vaš rad budući da se radi o virtualnom mjestu na poslužitelju.

Isto tako, VPS hosting web stranica možete ugovoriti putem raznih tvrtki pa se možete odlučiti za razna domaća rješenje, kao i za rješenja raznih stranih tvrtki. Najbolje je provjeriti ponudu više različitih tvrtki i odlučiti se za onu najbolju.

Carnet domene su zapravo hrvatske nacionalne domene. Svaka zemlja ima svoju i prepoznatljiva je po kratici zemlje.

Upravljanje svojim virtualnim prostorom putem cPanel sučelja

Nakon što ugovorite uslugu smještaja web stranica putem VPS hostinga internetskih stranica, kod nekih pružatelja ćete se moći odlučiti i za različita sučelja koja se mogu koristiti u te svrhe. Kao jedno od najpopularnijih se ističe cPanel sučelje. Putem njega ćete vrlo jednostavno upravljati svojim virtualnim prostorom i svime što je povezano s tom uslugom smještaja.

Carnet domene su sve traženije

Ako niste čuli za taj izraz ranije, Carnet domene su zapravo hrvatske nacionalne domene. Svaka zemlja ima svoju i prepoznatljiva je po kratici zemlje. Carnet domena u Hrvatskoj je zapravo ona koja ima kraticu .HR. Možete se odlučiti za dvije vrste:

  • Besplatne
  • Naplatne

Besplatne Carnet domene imaju određena ograničenja koja se tiču broja koliko ih možete registrirati (samo jedna), ali i raznih pravila koja moraju biti zadovoljena pri odabiru naziva. 

Želite li eliminirati sve te probleme, najbolje je odlučiti se za naplatne Carnet domene koje možete registrirati putem raznih informatičkih tvrtki koje nude te usluge. One su gotovo identične onim globalnim pa ne biste trebali imati problema s njihovom registracijom.

Loading Facebook Comments ...