Nema straha od zime u toplom puloveru

Kako bi vaš pulover izgledao lijepo i novo što duže, važno je znati za koji se odlučiti, ali i kako ga održavati. Uz nekoliko trikova i malo mašte lako ćeta ga moći kombinirati uz razne modne kombinacije te mu svaki put dati poseban izgled.

Kvaliteta prije svega

Vaši omiljeni puloveri postat će vam nezaobilazan dodaci za svaki dan samo ako su udobni za nošenje. Upravo radi toga, važno je birati pametno. Različiti materijali ponudit će vam različite razine zaštite i prozračnosti, a uz to različito će se i ponašati nakon pranja i dužeg vremena korištenja. 

Termosice
Termosice su odličan poklon za zimu

Vuneni i puloveri od kašmira uvijek su dobra ideja jer su dugotrajni i ugodni za nošenje, no imajte na umu kako će vas također stajati više te će biti nešto zahtjevniji za održavanje. Puloveri od viskoze i poliestera nešto su jeftinija opcija, ali njihova izdržljivost ovisi o kvaliteti materijala!

Termosica na poklon

Ništa ne liječi hladnoću bolje od toplog pića koje će nas zagrijati iznutra. Ipak, kako bi piće koje smo ponijeli sa sobom bilo toplo i satima nakon što smo napustili toplinu doma dobro je imati kvalitetnu termosicu. Upravo radi toga, termosice su odličan poklon za zimu – male ili velike, u obliku šalice ili boce, nije bitno, važno samo da dobro čuva toplinu. 

Niz boja i dizajna u kojima se termosice mogu pronaći skriva ponešto za svakoga, a želite li od termosice napraviti jednostavan, personaliziran promotivni poklon, sve što je potrebno je ukrasiti je logom ili uzorkom po želji. Termosice su uistinu nezaobilazan dodatak za svaku zimu. 

Loading Facebook Comments ...