Natpisi za majice su kreativni i upečatljivi tisak

Natpisi za majice kao odličan poklon

Natpisi za majice izvrsna su prilika i za stvaranje poklona za vaše najmilije i sve osobe koje volite. Ako želite napraviti zabavan poklon za članove obitelji, prijatelje ili romantičnog partnera nemojte se dvoumiti već investirajte u ovaj kvalitetan i osoban poklon. Vi najbolje poznajete svoje bližnje pa vam neće biti teško smisliti natpis za majicu koja će govoriti o karakteru osobe, njegovom omiljenom hobiju, omiljenom bendu ili slično. 

Izrada majice s natpisom odličan je izbor i za šaljivi poklon za kolege na poslu, šefa ili šeficu. Dobar je poklon za umirovljenje ili odlazak kolega na novo mjesto jer će tu osobu uvijek podsjećati na bivše kolege i kolektiv u kojem je radila. 

Majice za parove obično koriste slične slike, crteže ili natpise no ponekad se takve majice i nadovezuju jedna na drugu.

Majice za parove –  ispričajte svijetu svoju ljubavnu priču

Ako tražite udoban i praktičan poklon za voljenog ili voljenu majica za parove je jedna od najzanimljivijih mogućnosti. Uparene majice izrazit će vaše zajedničke osjećaje bez da išta kažete, a vrlo ih je lako kreirati.

Majice za parove obično koriste slične slike, crteže ili natpise no ponekad se takve majice i nadovezuju jedna na drugu. Takve su majice jako zanimljive jer se natpis na jednoj majici ne može odgonetnuti dok se ne pročita ostatak na drugoj majci. Takvi zajednički natpisi govore o povezanosti osoba koje ih nose i šalju poruku okolini o važnosti njihovog odnosa.

Majice za parove se često kupuju i tematski, za Valentinovo, za zajedničke proslave poput godišnjice braka ili slične obljetnice važnih događaja. Vrlo jednostavan i efektan dizajn majice je srce, simbol ljubavi. Majice za parove sa slikom srca napravljene su tako da se jedna polovica srca nalazi na jednoj, a druga polovica na drugoj majici, te da zajedno tvore savršeno spojeno srce.

Loading Facebook Comments ...