Natpis na majici koji obara s nogu

Majice s natpisom jedan su od hitova kod tiska na majice. Dizajniraj odličnu majicu s natpisom, uz nekoliko jednostavnih pravila. Prvo, i osnovno, imaj na umu kako natpis mora biti kratak i jasan, nitko neće imati volje ni želje stajati mirno, dok drugi ljudi čitaju dugi tekst koji nosi na majici. Česta greška kod izrade majice s natpisom je odabir teško čitljivog fonta ili slova premale veličine. 

Što se veličine teksta tiče, najviše će ti pomoći ravnalo i komad papira. Ispiši slova, provjeri jesu li čitka u ogledalu, i izmjeri njihovu veličinu, te taj podatak unesi pri dizajniranju majice s natpisom. Što se fonta tiče, odaberi jednostavniji font i pripazi na debljinu slova. Ako nisi siguran, odmakni se korak ili dva od ekrana i provjeri je li natpis na majici još uvijek čitak.

Majica kao pravo malo remek-djelo

Tisak na majice nije ograničen samo na slike ili tekst. Imaš li talenta za grafički dizajn, dizajniraj majicu koja će izgledati savršeno uz kombinaciju teksta i slike. Zapamti da se tiskati može i na prednju i stražnju stranu majice. 

Izrada majice s natpisom i slikom odlična je ideja ako tekst želiš popratiti zanimljivim slikama ili grafikama. Ako planiraš izraditi majicu s natpisom i tekstom, imaj na umu kako je tekst najbolje postaviti ispod ili iznad slike, kako se dizajni ne bi preklapali, jer bi to moglo utjecati na čitljivost teksta. Na kraju, pusti mašti na volju i budi kreativan!

Tisak na majice svijetlijih boja mnogo je lakši na one tamnijih boja. Zato obavezno prije no što naručiš izradu majice s natpisom provjeri može li se tvoj dizajn otisnuti na majicu po tvom izboru.

Loading Facebook Comments ...