Jednostavne muške majice za lijepi izgled

Svijet muške mode skriva mnoge različite stilove, krojeve i materijale. Ipak, jedan on nezaobilaznih komada odjeće iz svijeta muške mode svakako je klasična muška majica. Odaberete li dobar kroj i kvalitetan materijal, čak i najjednostavniji model pomoći će vam da izgledate elegantno i luksuzno, čak i u casual odjevnim kombinacijama. 

Na što je potrebno obratiti pozornost kod odabira klasične muške majice i koji je najbolji stil upravo za vaš tip tijela i stila detalji su koji vam uvelike mogu pomoći da uvijek izgledate sređeno.

Kvalitetan materijal muške majice

Prije svega, kod kupnje muške majice važno je odabrati onu koja je napravljena od kvalitetnog i prozračnog materijala koji je ugodan na dodir i udoban za nošenje. Prirodni materijali poput lana i pamuka najbolji su odabir za udobne modele u kojima ćete se uvijek osjećati ugodno. Pri tome je važno odabrati tkaninu kvalitetnog tkanja i dobrog kroja, kako bi se oblik majice i debljina materijala održala i nakon desetaka pranja.

Odgovarajući kroj majice za svakoga

Čest problem kod modernih muških majica je loš kroj – uski rukavi, preširoka prsa i neodgovarajuća dužina najčešći su problemi pri pronalasku one odgovarajuće. Dodatnu konfuziju stvara i činjenica da svaki proizvođač ima vlastiti kroj klasične muške majice, pa kroj i broj koji vam odgovara od jednog proizvođača ne mora odgovarati kroju i konfekcijskom broju modela nekog drugog proizvođača. 

Uz to, kod kroja je važno obratiti pozornost i na elastičnost materijala, koja vremenom i tijekom nošenja može utjecati na to kako vam pojedini kroj pristaje tijelu. Muške majice koje ne prate elastičnost materijala često će se prilikom pranja i tijekom vremena usukati te će na tijelu izgledati čudno, jer će se materijal opustiti na način koji nije predviđen krojem.

Klasična odjeća za svaki stil

Čest odabir svakako je obična, jednobojna muška majica kratkih rukava, ravnog kroja. Ovaj kroj pristaje svim oblicima tijela te uz nekoliko jednostavnih dodataka može izgledati jednostavno i elegantno bez obzira na stil. Želite li se malo poigrati klasikom, potražite klasičan kroj s različitim otvorima oko vrata i dužinom rukava. Duži i širi rukavi podvrnuti do ramena već su neko vrijeme popularan izbor mladenačkog casual stila.

Loading Facebook Comments ...