Centar dnevnog boravka

Odaberite regal za dnevni boravak po svojoj mjeri

Promjena načina poimanja i kupnja regala za dnevni boravak vidljiva je i prilikom odlaska u salone namještaja u kojima možemo primijetiti sljedeće vrste:

  • Niske televiziju i audio sustave
  • Prostrane za pohranu stvari i multimedijske sustave
  • Modele sa staklom (vitrine) za knjige
  • Modularne
Komode tako i danas pretežno služe za pohranjivanje stvari.

Najpopularniji među njima danas su svakako niski regali za televiziju i audio sustave koji služe tek kao dodatak u dnevnom boravku jer svi ti elementi danas mogu stajati i samostalno. Ovi modeli imaju malo skladišnog prostora, a kao kompenzaciju nerijetko nude i nekoliko polica koje mogu služiti za slaganje knjiga, slika ili prigodnih dekoracija.

Prostrani i modularni modeli regala

Prostrane modele regala za pohranu i multimedijske sustave većinom kupuju oni koji imaju velik dnevni boravak te oni koji naginju vintage stilu uređenja u koji se ovakva vrsta odlično uklapa. Vitrine najčešće dolaze kao komad namještaja koji pronalazimo odvojen od multimedijskih sustava.

Pročitajte i sljedeći članak: Pronađite i kupite nekretninu u Kranjskoj Gori

Komode kao dekorativni i funkcionalni element

Komode tako i danas pretežno služe za pohranjivanje stvari, bilo da se radi o predsoblju u kojem služe kao mjesto za pohranu cipela, u sobama kao mjesto za skladištenje odjeće ili pak presvlačenje djece. Često se koriste i u dnevnom boravku gdje služe za odlaganje raznih stvari poput papira, ključeva i slično.

Prednosti komode svakako su njezina kompaktnost i funkcionalnost, a zatim i stilska prikladnost, s obzirom na to da ne postoji nijedan stil uređenja interijera u koji se ona ne uklapa. Općenito gledajući, svima je nužna kao dodatan skladišni prostor na čijem se vrhu mogu izlagati dekoracije zbog čega služi i kao dekorativni element u prostoru. Upravo je zbog svega navedenog kupnja komode uvijek dobar izbor.

Loading Facebook Comments ...