Prenosivi inverter generаtor Ryobi 2200 je zaista odličan generator

Zapravo, motor od 106 ccm će raditi 8.75 sati na 400V i 5 sati na 900V na jedan galon benzina što je vrlo dobro. Na prednjoj ploči su 2 spojene 15 amp 120v AC utičnice i utičnica 12B DC koju možete koristiti za punjenje tipa baterije sa olovnom kiselinom. LED panel od 3 svetla vas obaveštava o statusu, preopterećenju i niskoj situaciji ulja. Kada vam je potrebna još veća snaga, ali želite da održite tihu okolinu, možete staviti zajedno dva paralelna invertera RYI2200 sa opcionom opremom. Ovo će vam dati dvostruku moć za one veće poslove. Prenosivi inverter generаtor Ryobi 2200je tih, što ga čini odličnim za kampovanje, tegljače i gotovo svaku situaciju koja zahteva snagu.

Ryobi zaokružuje ovu jedinicu sa 3 godine garancije. Prenosivi inverter generаtor Ryobi 2200 je zaista odličan generator koji je tako lako pokrenuti da to svako može.Celokupni dizajn i kvalitet su u konkurenciji s inverterima koji koštaju skoro dvostruko više. Ryobi je uradio sjajan posao sa ovim generatorom i jedan će uvek biti u mojoj garaži. Nemojte čekati da se dogodi katastrofa pre kupovine Invertera. Šanse su da ga neće biti na zalihi.

 

U svačijem životu dođe vreme kada bi generator došao prilično dobro, jedino pitanje je da li da investirate u uređaj ili jednostavno da patite u tišini? Mnogi ljudi su izbegavali generatore u celini jer su veliki, glomazni i bučni, ali danas postoji tiša opcija.

Veličina – Dimenzije

Ako ćete se kretati oko svog inverter generatora, njegova veličina i težina su svakako važni. Ryobi 2200 je težаk 51 funti, tаnаk, i meri 22x18x18 , što nije mnogo veće od prosečnog frižidera zа kаmpovаnje. Bez obzirа dа li pаkujete ovu bebu u prtljаžnik аutomobilа ili u zаdnji deo brodа i dаlje ćete imаti dovoljno mestа zа druge zаbаvne stvаri!

Loading Facebook Comments ...
Wordpress website enhanced by true google 404