Kada dućani ne nude dovoljno birajte promotivni tekstil

Nije uvijek lako pronaći idealan poklon za neku osobu. Kupnja ovisi o mnogočemu, između ostalog o tome koliko nam je osoba draga, koliko smo novaca spremni potrošiti, što osoba voli i što je zanima. Najveći je problem kupiti poklon osobi koja naizgled ima sve, npr. vlasnicima malih i velikih firmi, obrta ili trgovina. Kao da kupnja poklona sama po sebi nije dovoljno stresna, neke firme organiziraju i „Tajnog djeda Božićnjaka“ odnosno tajno darivanje nasumičnom kolegi. Ako kolegu ne poznajemo dovoljno, to značajno otežava kupnju poklona. 

Kako bismo izbjegli bezglavo lutanje po dućanima koje na kraju neće uroditi plodom, dobra je ideja razmisliti o promotivnom tekstilu kao poklonu. On uključuje majice, prsluke, jakne, deke, ručnike… u principu sve na što se može nalijepiti logo. On je idealan poklon za male poduzetnike, ali i dobar šaljivi poklon za kolegu s posla, pogotovo ako baš i ne voli svoj posao. 

za promociju firme se koristi radna odjeća, primjerice zimska jakna.
U slučaju da se za promociju firme koristi radna odjeća, potrebno je razmisliti o tome je li zaposlenicima potrebna samo majica ili im pak treba primjerice zimska jakna.

Što sve spada u promotivni tekstil 

U online trgovinama nudi se široka ponuda odjeće na koju se može staviti tisak po želji i tako stvoriti promotivni tekstil. Fizičke trgovine s druge strane često od kupca zahtijevaju da donese svoj komad tekstila na kojem želi nešto tiskati. Obje opcije imaju svoje prednosti i mane, ali najveća razlika između njih je cijena. 

Online trgovine tiskanje nude najčešće na:

  • Kapama
  • Majicama 
  • Ručnicima
  • Kabanicama 
  • Jaknama 
Elevate Vesper promocijska softshell jakna – vrhunske zimske jakne s tiskom

Naravno, ukoliko neki drugi komad odjeće želimo pretvoriti u promotivni tekstil, potrebno je taj komad odjeće najprije kupiti u dućanu, a potom odnijeti u fizičku trgovinu.

Loading Facebook Comments ...