HP printeri i tinta u online trgovini

Nebitno je jeste li informatičar ili ne, zasigurno ste čuli za Hewlett-Packard. Ova je tvrtka jedna od najvećih i najpoznatijih tvrtki na svijetu, barem što se tiče informatičkog pribora, hardware-a, usluga u informatičkom sektoru i inženjerstvu. Sjedište joj je  Teksasu, ali to za nas danas nije bitno. Printeri HP su dugo godina na tržištu i to potvrđuje njihovu kvalitetu.

HP printeri su jedni od najpoznatijih

Printeri HP su poprilično raznovrsni i zato želimo početi s njima. Postoje oni koji su i više no prihvatljivog cjenovnog ranga, tako da možete bez straha kupiti neki jednostavni printer za kućnu upotrebu. Ako ste pak profesionalac, nemojte se bojati, s obzirom na to da postoje različiti printeri napravljeni za velike tvrtke koje printaju jako puno na dnevnoj razini!

Možete birati između:

  • laserskih i tintnih pisača
  • onih sa skenerom i bez njega
  • onih koji mogu printati i digitalne fotografije
  • onih koji su brži ili sporiji. 

Kako raste cijena, tako raste i kvaliteta. Imajte na umu da je najbitnije birati između tintnog i laserskog printera.

Razlika tintnog i laserskog printera

Tintni printer širi mikroskopske čestice tinte po papiru. Takvi printeri su obično jeftiniji, manji, vrlo prigodni za obiteljsko korištenje i za one koji “tu i tamo nešto isprintaju”. 

Laserski HP printeri s druge strane tope prah koji završi na dijelu papira koji je osvijetljen laserom

Laserski HP printeri s druge strane tope prah koji završi na dijelu papira koji je osvijetljen laserom. Takvi su printeri profesionalniji, ponešto skuplji, dosta veći i obično su bolja opcija za dugotrajno korištenje, pogotovo na „jačoj“ razini. Za njihov rad potrebni su HP toneri.

HP tinta

Postoje i monokromatski printeri koji koriste samo neke boje. HP tinta dolazi i u crno-bijeloj, ali i varijanti u boji. Ovisno o tome kakav printer imate, potencijalno nećete imati šansu da printate u boji. HP toneri se ne razlikuju mnogo po pitanju cijene, a ono na što morate obratiti pozornost jest model printera za koji kupujete tintu s obzirom na to da one nisu univerzalne!

Laserski printeri

Monokromatski laserski printeri su daleko najbolja opcija za tvrtke s obzirom na to da oni dokumente i tekstove printaju jako dobro! Laserski printeri u boji su idealni za obitelji i osobno korištenje jer mogu printati i dokumente i slike i sve drugo, ali u srednjoj kvaliteti. Tintni printer za fotografije je dobar za razvijanje istih, ali pripazite jer cijene znaju biti strmoglave!

HP tinta dostupna online

U samo nekoliko klikova mišem mogu se po povoljnoj cijeni naručiti HP toneri. Online trgovina Toner123  u ponudi ima razne potrepštine za gotovo sve marke printera, po veoma povoljnoj cijeni i dostupni odmah nakon narudžbe.

Loading Facebook Comments ...