Auto tepisi po mjeri i njihova svrha

Auto tepisi po mjeri su automobilska oprema u koju se nedvojbeno isplati uložiti novac, jer oni tijekom cijele godine štite pod vašeg automobila od nepogodnih vremenskih uvjeta kao što su primjerice kiša ili snijeg.
Također, oni pomažu u održavanju vrijednosti i estetskog izgleda vašeg vozila. Preveniraju taloženje prljavština kao što su prašina, blato, ulje i sl. te prijevremeno trošenje originalnog auto tapecirunga. Dakako, sve ove zadaće mogu vršiti i univerzalni auto tepisi, međutim, auto tepisi po mjeri su daleko mudriji odabir, a u nastavku ćete saznati i zašto.

Razlika između auto tepiha po mjeri i univerzalnih

Kada se radi o razlikama u robi bilo koje vrste, pa tako i auto tepisima, najbolje se je voditi uzrečicom; „dobar, bolji, najbolji“. Naime, svaki auto tepih pruža dobru zaštitu za pod vozila, međutim što je tepih kvalitetniji i prilagođeniji podnoj površini to je i zaštita bolja. Prema tome, auto tepisi po mjeri su svakako najbolji odabir.

Auto tepisi po mjeri

Auto tepisi po mjeri, baš kao što im i samo ime govori su dimenzijama prilagođeni podu određenog automobila i dizajnirani na način da u potpunosti odgovaraju podnoj površini i da savršeno prianjaju na istu, što u konačnici pruža bolju zaštitu. Tepisi po mjeri pružaju i ugodniju vožnju jer se, za razliku od univerzalnih tepiha neće pomicati ili gužvati ispod papučica, što je čest slučaj kod tepiha neprilagođenih dimenzija.

Auto tepisi po mjeri na hrvatskom tržištu

Hrvatsko tržište auto opreme niti malo ne zaostaje za svjetskim. Tako se i kod nas mogu kupiti auto tepisi po mjeri savršene kvalitete, različitih materijala i stilova. Najčešće vrste auto tepiha po mjeri koje možete kupiti na našem području su tekstilni i gumeni auto tepisi, a odabir naravno ovisi o vašim potrebama, vremenu za održavanje kojim raspolažete i količini novca koju ste spremni izdvojiti za kupovinu auto tepiha.

Razlika između gumenih i tekstilnih auto tepiha dakako ima i svaki od ovih materijala ima neke svoje prednosti i mane, a na vama je da odvažete njihov omjer, ovisno o vašim potrebama. Gumeni auto tepisi su daleko jednostavniji za održavanje, ali su prilično monotoni i pomalo „dosadnjikavi“, dok tekstilni zahtijevaju nešto veći trud kada je u pitanju čišćenje i održavanje. No auto tepisi po mjeri od tekstila se mogu kupiti u širokom rasponu boja i dezena što je velika prednost ako brinete o estetskom izgledu vašeg limenog ljubimca.

0
Loading Facebook Comments ...
Wordpress website enhanced by true google 404