Aranžmani s uključenom školom skijanja

Škola skijanja danas se može pronaći u gotovo svakom skijalištu. Možete je upisati na licu mjestu, naravno, ako ima mjesta i ako vam odgovara idući termin, a možete sve dogovoriti i puno ranije. Naime, termini škola skijanja se znaju i prije nego počne zimska sezona, tako da sve možete rezervirati i puno ranije. No, postoji i još jedna zanimljiva mogućnost, a to je kupovina kompletnih aranžmana koji uključuju školu skijanja.

Aranžmani škola skijanja

Aranžmani škola skijanja se razlikuju u samim uslugama koje uključuju. Za odrasle su vrlo primamljivi aranžmani koji sadrže smještaj u nekom objektu(hotelu, apartmanu) na samom skijalištu, skijašku kartu te školu skijanja. Uplatite li jedan od takvih aranžmana, sve što je potrebno je doći vlastitim prijevozom do skijališta. Tamo ćete imati smještaj i skijaške karte za određeno vrijeme te ćete pohađati školu skijanja. U tom slučaju vam nije potrebna ni skijaška oprema jer ćete ju tamo dobiti. Ovakva kombinacija usluga će vas u konačnici ispasti jeftinija nego da ste sve pojedinačno plaćali pa ćete na ovaj način i uštedjeti.

Aranžmani za djecu

Škole skijanje znaju da mnoga djeca žele naučiti skijati, ali zbog zaposlenosti i obveza, roditelji im to ne mogu pružiti. Za njih su prilagođeni posebni aranžmani. Oni uključuju prijevoz do određenog skijališta, boravak i prehranu te skijaške karte i samu školu skijanja. Naravno, budući da je riječ o djeci, osim samog učenja skijanja, djeca će se dobro i zabaviti. Upravo zbog toga su im u sklopu aranžmana ponuđene i razne animatorske aktivnosti kako im ne bi bilo dosadno. Vrijeme kad nisu u školi skijanja će tako kratiti raznim igrama na snijegu, ali i boravkom na zatvorenom, igranju društvenih igara, gledanju crtića i ostalog.

Ovakvi aranžmani se razlikuju po trajanju, ali uglavnom je riječ o periodu od oko 7 dana. Za to vrijeme, djeca će imati dovoljno vremena da ih obučeni instuktori nauče osnovama skijanja, ponašanju na skijama i svemu onome što će im kasnije trebati. Isto tako, instruktori puno pažnje posvećuju i sigurnosti djeteta tako da možete biti sigurni da je vaše dijete u dobrim rukama. Večina djeca nakon ovakvih aranžmana itekako zavoli skijanje.

0
Loading Facebook Comments ...
Wordpress website enhanced by true google 404